Rock News

The Who anunță noul album pentru niembrie și lansează un nou single, "Ball And Chain"

The Who se întoarce cu un nou album de studio, autointitulat, la 13 ani de la precedentul și la 55 de ani de la apariția primelor înregistrări.

"The Who" urmeaza sa fie lansat pe 22 noiembrie, iar noul single, „Ball And Chain”, este acum disponibil pe toate serviciile de streaming.

"Cred că am făcut cel mai bun album de la 'Quadrophenia' din 1973 incoace", a declarat solistul Roger Daltrey. "Pete [Townshend, chitară] nu si-a pierdut spiritul, este încă un compozitor fabulos și are inca acest avantaj".

Townshend a adăugat: "Acest album are aproape toate piesele noi, scrise anul trecut, cu doar două excepții. Nu există nici o temă, niciun concept, nici o poveste, este doar un set de melodii pe care eu (și fratele meu Simon) le-am scris pentru a-i oferi lui Roger Daltrey inspirație, provocări și un motiv de a-si folosi vocea recent reînviată".

The Who este una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, cu o mostenire muzicala ce se intinde mai mult de 50 de ani. Este una sintre cele mai mari trupe live, a vandut peste 100 milioane de discuri in intreaga lume si a avut noua albume de nr. 1 in SUA si zece in Marea Britanie.

Foto: Getty Images/ Guliver.