Rock News

As I Lay Dying revin cu al cincilea episod din culisele înregistrărilor pentru „Shaped By Fire”

Iată cu cine au colaborat băieții și de ce au folosit simbolul de pe coperta materialului.

As I Lay Dying ne povestesc despre experiența colaborării cu Corey Meyers pentru coperta noului lor album, „Shaped By Fire” și explică ce înseamnă pentru ei sigiliul de pe ea, în al cincilea trailer pentru disc. Al șaptelea album al americanilor va apărea pe piață vinerea viitoare, pe 20 septembrie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.

Luna asta, pe 25, băieții vor începe o serie de concerte pornind din Rusia și ajungând în Europa. Concertele de pe continentul nostru vor fi realizate cu susținere din partea celor de la Chelsea Grin, Unearth și Fit For A King.

Pe pagina oficială de Facebook, grupul declară: „Suntem incredibil de recunoscători că am avut o finalitate pozitivă pentru cele mai neplăcute momente din istoria noastră. Capitolul precedent al călătoriei noastre a fost unul dedicat durerii. Anii ce au urmat ne-au împrăștiat pe căi diverse – toate au dus către vindecare, creștere și reconciliere. Scopul colectivului As I Lay Dying este să împartă mesajul speranței către toți prin muzică și suntem copleșiți de susținerea pe care am primit-o din partea familiei, a prietenilor și a fanilor”.

În luna iulie a anului trecut, muzicienii au susținut un concert care a marcat reuniunea membrilor originali ai formației – Tim Lambesis (solist), Jordan Mancino (tobe), Phil Sgrosso (chitară ritm și backing vocals), Nick Hipa (chitară și backing vocals) și Josh Gilbert (bas și voce).

Pauza a fost una forțată – în 2014, Lambesis a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce a mărturisit încercarea de a negocia uciderea soției sale cu un polițist sub acoperire. Muzicianului i-a fost aprobată cererea de eliberare condiționată după numai trei ani după gratii. În urma eliberării sale, artistul și-a cerut scuze public fanilor însă nu toți le-au acceptat. În februarie, unul dintre concertele băieților a fost anulat din cauza reacției negative a comunității din Memphis, Tennessee.

Foto: Facebook