Rock News

Papa Roach: Jacoby Shaddix detaliază conceptul din spatele piesei „Come Around”

Artistul mărturisește și că melodia asta i-a rămas blocată în minte după înregistrări.

Come Around a fost unul dintre cântecele speciale,” spune solistul Jacoby Shaddix într-o filmare postată pe pagina oficială de Facebook a formației sale. 

„În ceea ce privește versurile, piesa abordează subiectul loialității față de prieteni, față de oamenii iubiți în momentele în care își pierd controlul. Am experiența de a fi fost de ambele părți ale baricadei, de a fi fost persoana care avea nevoie de ajutor, dar și persoana care a oferit ajutor. Cred că, în momentele astea, aflăm cu adevărat cine suntem,” continuă muzicianul.

Pentru „Who Do You Trust?”, băieții au revenit în studio cu aceiași oameni alături de care au creat „Crooked Teeth” (2017) - producătorii Nicholas Furlong și Colin Brittain. Cel de-al zecelea album al americanilor a apărut pe 18 ianuarie prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music.

Muzicienii se află acum într-un turneu nord-american ce se va termina pe 19 octombrie. Cu toate astea, pe 30 noiembrie, Papa Roach vor urca pe scena festivalului Knotfest, susținut în Mexic. Festivalul marca Slipknot, Knotfest, a fost unit, anul ăsta, cu cel organizat de Rob Zombie, Force Fest.

Foto: Facebook, Brian Berson