Rock News

Infected Rain revin cu videoclipul melodiei „Storm”

Moldovenii de la Infected Rain au lansat videoclipul cu versuri al cântecului „Storm”, extras de pe discul ce va apărea pe 18 octombrie, „Endorphin”.

Storm este foarte diferit de ceea ce am făcut până acum,” scriu muzicienii pe pagina oficială de Facebook a formației. „E un cântec extrem de emoțional cu o melodie foarte lină. Piesa asta este despre căutarea neîncetată. Este despre calea dureroasă către armonia perfectă. Armonia dintre univers și oameni, dintre natură și ființele umane și, cel mai important, armonia dintre două suflete. Două suflete care se caută unul pe celălalt”.

Cel de-al patrulea album al muzicienilor poate fi comandat deja în avans. „Passerby”, primul single extras de pe noul material, a apărut chiar de Sfântul Valentin. Lansarea a venit imediat după niște vești bombă – după zece ani de muncă independentă, Infected Rain s-au alăturat casei de discuri austriece Napalm Records (13 februarie).

De atunci și până acum, alte două melodii ne-au ajutat să ne formăm o idee despre noul album – „The Earth Mantra” și „Lure”. Poți asculta toate piesele mai jos.

Iată lista de melodii a albumului „Endorphin”:

  1. The Earth Mantra
  2. Black Gold
  3. Symphony Of Trust
  4. Pendulum
  5. Passerby
  6. Lure
  7. Victims
  8. Walking Dead
  9. Taphephobia
  10. Storm

Foto: Facebook