Rock News

Greta Van Fleet lansează o piesa nouă, "Always There"

Noua melodie Greta Van Fleet, "Always There", poate fi ascultată mai jos.

Piesa a fost inițial înregistrată pentru a fi inclusă pe albumul de debut al trupei, „Anthem Of The Peaceful Army”, dar în cele din urmă, trupa a decis că nu se potrivește tonului albumului. "Always There" a fost solicitata apoi pentru a fi inclusa pe coloana sonoră a filmului „A Million Little Pieces”.

Potrivit Film Music Reporter, coloana sonoră a „A Million Little Pieces” a fost lansată vinerea trecuta. Albumul prezintă melodii din film, inclusiv piese ale R.E.M., The Velvet Underground, Tom Waits sau Loretta Lynn.

"A Million Little Pieces" este regizat de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy") și îi are in distributie pe Aaron Taylor-Johnson, Billy Bob Thornton, sau Juliette Lewis.

Filmul este ecranizarea best-seller-ului cu acelasi nume al lui James Frey și spune povestea unui dependent care isi gaseste mantuirea odata cu intalnirea cu un fost criminal si o prostituata.

Drama a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto de anul trecut și a fost lansată în cinematografele britanice weekendul trecut.

Foto: Getty Images/ Guliver.