Rock News

Vama lanseaza single-ul "Victoria ta"

Premiera live a melodiei a avut loc la "Vocea Romaniei" de pe Pro TV in 2014, dar se pare ca abia acum Vama a avut timp sa ne faca si videoclip pentru ea si sa o lanseaze oficial ca single.

Tudor Chirila a explicat intr-un interviu pentru Libertatea că majoritatea melodiilor reprezintă rezultatul muncii colective: „Eu sunt un om care funcționează foarte mult pe entuziasm, adică dacă nu mă entuziasmez, renunț. Am nevoie de entuziasm și mai ales am nevoie de entuziasmul celor cu care lucrez. Noi lucrăm mult în echipă și când suntem entuziasmați de muzică în mod colectiv, atunci eu mă apuc de versuri. În general la versuri muncesc până când sunt foarte mulțumit de faza finală și nu mai revin. Dacă e să revin, revin și fac o altă variantă”.

Vama a lansat cel de-al treilea album din carieră, intitulat „Better“, in 2017. Albumul „Better“ conţine 12 piese în limba engleză compuse de cei cinci membri, iar versurile sunt scrise de solistul trupei, Tudor Chirilă.

Pentru albumul „Better“, Vama a colaborat cu James Lewis, un tânăr producător britanic care a adus trupei un „sound mai modern ca oricând“, după cum mărturisesc membrii trupei.