Rock News

Tom Keifer lansează videoclipul cu versuri al melodiei „Touching The Divine”

Tom Keifer (ex-Cinderella) a lansat videoclipul cu versuri al melodiei „Touching The Divine” în exclusivitate pentru publicația Loudwire.

Piesa este extrasă de pe albumul „Rise”, care urmează să apară peste numai o săptămână, pe data de 13 septembrie.

Pentru a putea aduce acest proiect la bun sfârșit, artistul a fost susținut de formația #keiferband – solista și compozitoarea Savannah Keifer, chitaristul Tony Higbee, basistul Billy Mercer, solista Kendra Chantelle, toboșarul Jarred Pope și pianistul Kory Myers. Discul a fost produs de artist împreună cu soția lui, Savannah, și Kyle O’Connor.

„Întregul disc Rise este colorat de adversitatea cu care fiecare dintre noi se confruntă pe planeta asta uneori, dar și de sentimentul de victorie pe care îl ai atunci când supraviețuiești provocărilor,” declară Tom pentru Loudwire. După spusele sale, melodia „Touching the Divine” nu vorbește numai despre lucrurile prin care treci inevitabil în viață, ci pune accentul pe ceea ce ne ajută să depășim perioadele întunecate pe care le trăim. „A fost un cântec simplu de scris,” continuă Keifer, „pentru că toți trei (n.r. Tom, Savannah și Kendra - cei care au compus versurile) ne bazăm pe credință când trecem prin perioade dificile”.

Keifer a mai lansat o melodie de pe noul disc, „The Death of Me”, pe care o poți asculta mai jos.

Iată piesele de care ne vom putea bucura peste numai câteva zile, după lansarea materialului „Rise”:

  1. Touching the Divine
  2. The Death of Me
  3. Waiting On the Demons
  4. Hype
  5. Untitled                                                              
  6. Rise
  7. All Amped Up
  8. Breaking Down
  9. Taste for the Pain
  10. Life Was Here
  11. You Believe in Me

Foto: Facebook