Rock News

Steve Vai povestește de primul sau concert, de la 13 ani: "M-am dus în culise și am vomitat"

Steve Vai și-a amintit primul concert pe care l-a avut vreodată, la vârsta de 13 ani, și cum a fost bolnav fizic înainte de spectacol.

„Îmi amintesc că imi plăcea să cânt la chitară în intimitatea propriului dormitor și imi imaginam despre cum voi fi un viitor rock-star”, a spus Vai într-un nou interviu pentru MusicRadar.

„Am fost un zvon în propria cameră și o legendă în mintea mea. Când in realitate am avut parte de un concert adevarat, am început să mă pietrific. M-am trezit anxios pana la punctul în care, cu două sau trei zile înainte de spectacol, nu puteam să mai dorm".

El și-a amintit că s-a simțit foarte "nervos” în timpul sound check - ului, chiar înainte ca totul să înceapă să mearga prost. Steve Vai povesteste in continuarea interviului cum a cazut pe scena, s-a lovit destul de serios si intr-un final a lesinat. Odata ce si-a revenit, a iesit de pe scena si a varsat.

Dar anxietatea lui Vai a fost curând vindecată.

„Luminile s-au stins și cel mai ciudat lucru s-a întâmplat”, si-a amintit el. „Când am urcat pe scenă, mi-am pus chitara și am început să cânt, a aparut acest sentiment care m-a coplesit și cel mai bun mod de a-l descrie este„ acasă ”."

Foto: Getty Images/ Guliver.