Rock News

As I Lay Dying lansează o filmare oficială din turneul „Shaped By Fire” pentru melodia „Confined”

Piesa „Confined” a fost interpretată constant în partea europeană a turneului americanilor, iar acum putem urmări o filmare profesională pentru ea.

Turneul, denumit după discul „Shaped By Fire”, a fost organizat tocmai pentru promovarea materialului. Albumul complet va apărea pe piață pe 20 septembrie prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.

În luna iulie a anului trecut, americanii au susținut un concert care a marcat reuniunea membrilor originali ai formației – Tim Lambesis (solist), Jordan Mancino (tobe), Phil Sgrosso (chitară ritm și backing vocals), Nick Hipa (chitară și backing vocals) și Josh Gilbert (bas și voce).

Pauza a fost una forțată – în 2014, Lambesis a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce a mărturisit încercarea de a negocia uciderea soției sale cu un polițist sub acoperire. Muzicianului i-a fost aprobată cererea de eliberare condiționată după numai trei ani după gratii. În urma eliberării sale, artistul și-a cerut scuze public fanilor însă nu toți le-au acceptat. În februarie, unul dintre concertele băieților a fost anulat din cauza reacției negative a comunității din Memphis, Tennessee.

De la reuniune și până acum, băieții au lansat două melodii pe care le poți asculta mai jos – „My Own Grave” și „Redefined”.

Foto: Facebook