Rock News

Tom Keifer refuză să ia în considerare o reuniune Cinderella

„Pur și simplu nu mai este ceva ce îmi doresc,” spune muzicianul.

Tom Keifer refuză din nou să ia în considerare o reuniune a formației Cinderella, într-un interviu acordat lui Ralph Sutton pentru emisiunea „The SDR Show”. Artistul nu vrea nici să își denumească trupa actuală Cinderella „pentru că nu este Cinderella”.

„Grupul ăsta este unul nou,” declară Keifer. „Bineînțeles, interpretăm și piese Cinderella pentru că publicul dorește să le audă. Eu eram solistul. Eu am scris melodiile. Eu am produs și co-produs albumele. M-am ocupat de cea mai mare parte a liniilor melodice pentru chitară. Cântecele astea sunt parte din mine și lumea vrea să le asculte”.

Cât despre o eventuală reuniune, Tom s-a exprimat clar și răspicat. „Nu vreau să ne spăl rufele în public, dar am avut multe conflicte de-a lungul anilor, cum se întâmplă cu fiecare formație. Din nefericire, încet-încet, a început să nu mai funcționeze. Asta e. Pur și simplu nu mai este ceva ce îmi doresc,” spune muzicianul.

„Rise”, noul album solo al lui Keifer, va apărea pe piață la data de 13 septembrie prin intermediul casei de discuri Cleopatra Records.

Foto: Facebook