Rock News

Five Finger Death Punch încearcă o abordare mai heavy pe noul disc

Noul album semnat Five Finger Death Punch reprezintă o incursiune a formației în universul groove metalului, după cum spune chitaristul Zoltan Bathory.

Artistul declară că fanii metalului super-heavy îi consideră o trupă de radio, iar cei care chiar ascultă radioul îi socotesc a fi prea heavy, dar adevărul este că grupul adoptă o poziție de mijloc, chiar dacă are multe piese foarte heavy.

Următorul disc va însemna, deci, o abordare groove metal, nu neapărat muzică mai rapidă și mai furioasă.

Cel de-al optulea disc semnat Five Finger Death Punch va fi un carusel muzical, declară Bathory în videoclipul dedicat celei de-a unsprezecea zi de înregistrări.

„Albumele noastre ajung mereu să fie un amestec,” a afirmat el. „Până la urmă, suntem în situația norocoasă de a putea lucra la album cât timp vrem. Putem rămâne în studio pentru totdeauna dacă asta ne dorim,” a continuat muzicianul.

„And Justice For None”, cel de-al șaptelea album de studio Five Finger Death Punch, a debutat pe locul al patrulea în topul Billboard 200. Discul a fost lansat pe 18 mai 2018 și a fost vândut în 71.000 de exemplare până pe 24 mai.

Foto: Facebook