Rock News

Tarja Turunen revine cu melodia „Tears In Rain”

Renumita solistă Tarja Turunen, fostă membră a grupului Nightwish, a revenit cu o melodie extrasă de pe albumul pe care îl va lansa la sfârșitul lunii.

Poți urmări videoclipul piesei „Tears In Rain” mai jos, dar trebuie să te avertizăm – vei fi martorul unui concurs încrâncenat de… dat cu rolele. Artista a ilustrat mesajul cântecului – depășirea dificultăților cu mult curaj și stăruință – într-un mod original, fără scenele lacrimogene aferente unei despărțiri.

Discul „In The Raw” va apărea pe piață pe 30 august prin intermediul casei de discuri earMUSIC. Până acum, am avut ocazia să ascultăm alte două piese extrase de pe el – „Dead Promises” și „Railroads”.

Într-un interviu acordat lui Andy Rawll de la Record Collector, Turunen a discutat despre direcția muzicală a viitorului ei album, declarând că „a vrut ca discul ăsta să sune foarte brut”.

„Am lucrat din greu alături de Tim Palmer, inginerul care se ocupă de mixarea albumelor mele încă de la al doilea pe care l-am lansat. Mă cunoaște foarte bine. Am călătorit împreună, dar de data asta i-am zis «Tim, știu că ăsta nu este sunetul tău, dar atât de departe vreau să mergem dacă vrei să fii alături de mine». A fost o idee bună să fac asta pentru că acum simt că formația este în sfârșit alături de mine și îmi susține vocea”. Solista clarifică faptul că, deși este artist solo, are o „trupă” de artiști care o susțin muzical de vreo 10 ani.

Albumul va include colaborări cu voci consacrate ale metalului – cu Björn Strid de la Soilwork (pentru „Dead Promises”), cu Tommy Karevik de la Kamelot (pentru „Silent Masquerade”) și cu Cristina Scabbia de la Lacuna Coil (pentru „Goodbye Stranger”).

Iată și lista de piese a discului „In The Raw”:

  1. Dead Promises (feat.Björn Strid
  2. Goodbye Stranger (feat.Cristina Scabbia
  3. Tears In Rain 
  4. Railroads
  5. You And I
  6. The Golden Chamber: Awaken/Loputon Yö/Alchemy 
  7. Spirits Of The Sea 
  8. Silent Masquerade (feat.Tommy Karevik
  9. Serene 
  10. Shadow Play

Foto: Facebook