Rock News

Halestorm va începe munca la un nou album primăvara viitoare

„Ne-am decis să reîncepem să lucrăm în studio spre sfârșitul primăverii,” spune solista Lzzy Hale.

Hale a vorbit pentru postul radio The KATT despre noul album pe care îl pune la cale alături de colegii ei. După spusele artistei, muzicienii vor reveni în studio primăvara viitoare, fiind destul de ocupați până în perioada respectivă.

„Ne-am decis să reîncepem să lucrăm în studio spre sfârșitul primăverii,” spune Lzzy. „E o nebunie – după ce am terminat ultimul disc, Vicious, am rămas cu o grămadă de material pe care nu l-am înregistrat, la fel de mult material pe care chiar l-am înregistrat și nu l-am inclus pe disc, iar de atunci am reușit să adunăm muzică pentru vreo două albume. Într-un fel, Vicious a fost o rampă de lansare pentru toate noutățile astea”.

Halestorm se află într-un turneu nord-american alături de legendarul Alice Cooper, în cadrul căruia de deschiderea spectacolelor se ocupă Motionless In White.

Cel de-al patrulea album semnat Halestorm„Vicious”, a apărut pe piață în iulie 2018 prin intermediul casei de discuri Atlantic. Discul a ocupat, în prima săptămână de la lansare, poziția a opta în clasamentul Billboard 200 cu 29.000 de exemplare vândute.

Foto: Facebook