Rock News

Cristi Minculescu, despre ONE! Festival: "M-am simțit ca atunci când a marcat Negrila cu FC Kaiserslautern. Un public monumental!"

Într-o discuție telefonică cu Cristian Hrubaru, în cadrul emisiunii Rock Driver, Cristi Minculescu ne-a spus că s-a simțit la ONE! Festival ca în "16 martie 1983, când a marcat Negrila cu FC Kaiserslautern. Un public monumental!"

Cristi Minculescu a fost impresionat de cum a cântat publicul, consideră că a fost onorant faptul că au fost singurii artiști de la ONE! Festival care au avut două bis-uri și a glumit, spunand ca va cânta în toate week-end-urile festivalului.

Festivalul ONE! se desfasoara timp de 4 weekend-uri in Piața Ovidiu din Constanța, primul dintre acestea fiind cel de saptamana trecuta.

Alaturi de Cristi Minculescu, in seara rock dedicata, duminica, au mai concertat ZOB si Celelalte Cuvinte.

Duminica aceasta, 4 august, este a doua seară din cele patru weekend-uri în care îți vei putea vedea artiștii rock favoriți. În această duminică te așteaptă în Piața Ovidiu din Constanța Timpuri Noi, Vama si Cargo. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 20:00.

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc.

Concertele vor fi transmise live pe Facebook și pe Rock TV.