Rock News

Călare pe motoare și haideți să-i vedeți pe Cargo pe scena ONE! Festival, în această duminică

În această duminică va așteaptă un super-show în Piața Ovidiu din Constanța, acolo unde vor concerta Timpuri Noi, Vama si Cargo. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 20:00. Seara va fi transmisa live pe Facebook Rock FM și pe Rock TV.

Istoria trupei a inceput in 1989, prima prezenta estivala a trupei, fiind in acelasi an, la Costinesti. Anul 1990, este cel al afirmarii trupei Cargo, aceasta participand la principalele show-uri din Romania postcomunista.

Cargo are o istorie care a continuat pe parcursul a 3 decenii, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilatii și a câștigat numeroase premii, precum: MTV Music Award în 2004 pentru “Best Rock”, o nominalizare la MTV European Music Awards pentru “Best Romanian Act”, Dublu Disc de Aur în 2004 pentru albumul “Spiritus Sanctus” (2004), MTV Music Award pentru “Best Rock” (2005) și Discul de Aur pentru albumul “XXII” (2008), potrivit infomusic.ro

Membrii formației Cargo au fost decorați de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Cultural. Distincțiile le-au fost acordate în cadrul unei ceremonii, ce s-a desfășurat pe 15 martie 2016 la Palatul Cotroceni.

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc.