Rock News

Bullet For My Valentine: Urmărește videoclipul melodiei „Piece Of Me”

Materialul video conține scene de la spectacolele susținute de băieți în turneul ăsta, așa că măcar de asta ar merita o vizionare.

Bullet For My Valentine au revenit cu videoclipul oficial al melodiei „Piece Of Me”. Cântecul este extras de pe cel mai recent album lansat de galezi, „Gravity” (2018), și conține imagini din turneul organizat de ei pentru promovarea materialului discografic menționat.

Prin luna mai, solistul Matt Tuck declara pentru Metalshop TV că trupa a făcut tot posibilul ca „Gravity” să semene cât mai puțin cu predecesorul său – „Venom” (2015).

„Imediat ce am început să compunem,” zice muzicianul, „ne-am dat seama că un alt album care să sune ca Venom imediat după Venom nu era ceea ce ne doream. Aveam senzația că regurgităm aceeași structură, același stil de riff… Era cam plictisitor,” a continuat Matt.

Următorul disc, a declarat el, va fi o combinație între „Venom” și „Gravity”. „Am scris câteva melodii deja, așa că mai rămâne să le punem cap la cap cu elementele cele mai bune”.

Foto: Facebook