Rock News

Sebastian Bach povestește impresiile lui Jon Bon Jovi: "Nu puteți să arătați așa, este ridicol!"

Fostul vocalist Skid Row, Sebastian Bach, a vorbit recent cu Metal Hammer despre perioada de început a grupului.

În cadrul acestuia, Bach a povestit că prima impresie pe care a avut-o despre primul vocal Skid Row, Matt Fallon, a fost aceea că este un imitator al lui Jon Bon Jovi și a povestit impresiile lui Jon Bon Jovi despre cum a fost prezentată trupa, după ce a venit el ca solist.

"In primul poster Skid Row pe care l-am scos vreodată, nici măcar nu ne poți vedea. Oamenii vorbesc despre felul în care aratam sau despre părul nostru, dar a existat o strategie de marketing ca posterul sa fie alb-negru. primul nostru poster este alb-negru, nu are nici o culoare. Singura culoare este pe logo si pe spatele albumului - tot alb-negru. Imi aduc aminte acele vremurri, imi placea mult glam-rock-ul.
Atunci cand i-am cunoscut pe Skid Row, inca mai obisnuiam sa-mi tapez parul, in stilul reclamelor de la Pepsi. Jon Bon Jovi a vazut pozele noastre. Am avut o sesiune foto și eu și cu Snake și Rachel, cu totii aveam părul foarte mare. Nimeni nu a văzut această sesiune foto, dar Jon Bon Jovi s-a înspăimântat și a spus: "Nu puteți să arătați așa, este ridicol". Jon ne-a luat cu el în turneu, așa că am lăsat fixativul acasă. A fost mult mai ușor să ne pregătim pentru un concert [Râde]".

Foto: Getty Images/ Guliver.