Rock News

Solistul Seether, Shaun Morgan, are deja 30 de idei de piese pentru următorul disc

Este oficial! Sud-africanii de la Seether vor reveni în studio cum dă răcoarea, până spre sfârșitul anului.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea Meltdown, chitaristul formației, Corey Lowery, declară că sfârșitul anului îi va prinde pe muzicieni deja lucrând la disc.

„(Solistul) Shaun Morgan are deja vreo 30 de idei diferite,” adaugă Lowery. „A început să scrie și partea vocală pentru vreo trei sau patru dintre ele. O să fie incredibil materialul care va rezulta din mâinile lui”. Nicio veste surprinzătoare până aici, din moment ce toți muzicienii sunt convinși că următorul/ultimul material lansat este cel mai bun. Până primim măcar o mostră, noi ne vom abține din a emite judecăți… sau a crede tot ce ni se spune.

Ceea ce sună foarte bine, totuși, din discursul chitaristului, este faptul că nu vor exista influențe externe. Deci, ceea ce vom auzi va fi Seether 100%, ceea ce ne face și mai nerăbdători.

Cel mai recent album al sud-africanilor, „Poison the Parish”, a ajuns la urechile fanilor în 2017. Anul trecut, însă, băieții au revenit cu o variantă acustică a uneia dintre cele mai reușite cântece de pe album, „Against The Wall”.

Foto: Blabbermouth