Rock News

Următorul album Greta Van Fleet va sparge tiparele

Este oficial! Greta Van Fleet lucrează deja la un nou album de studio, pe care băieții plănuiesc să îl transforme într-o experiență cinematică.

Chitaristul Jake Kiszka și fratele său, basistul Sam Kiszka, au vorbit cu cei de la NME despre planurile pentru următorul disc și cert e că va marca evoluția trupei, fiind extrem de diferit de albumul de debut.

„Cred că este vorba despre intenție,” declară Sam. „Încorporăm mai multe sunete, mai multe tonuri, poate mai multe stiluri muzicale și ne îndreptăm către o experiență cinematică”.

Jake își completează fratele, spunând că întrebările relevante pentru americani sunt, de data asta, „ce nu a mai fost făcut până acum?” și „câte reguli pot fi încălcate?”.

Cel mai recent album Greta Van Fleet„Anthem Of The Peaceful Army”, a ocupat poziția a treia în topul Billboard 200 în săptămâna de debut, cu 87.000 de exemplare vândute. De asemenea, formația a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard Artist 100 și în clasamentul Billboard Rock.

Trupa a primit, anul ăsta, patru nominalizări la premiile Grammy, pentru categoriile „Cel Mai Bun Album Rock”„Cel Mai Bun Single Rock”„Cea Mai Bună Apariție Rock” și „Cel Mai Bun Artist Lansat Recent”. Băieții au și câștigat la secțiunea „Cel Mai Bun Album Rock” cu EP-ul „From the Fires” (2017).

Foto: Facebook