Rock News

M. Shadows (Avenged Sevenfold) devine personaj al noului joc din seria „Call Of Duty: Black Ops”

Asta mai zicem și noi pasiune adevărată - după contribuții consistente la coloana sonoră a seriei, muzicianul a decis să devină o parte integrală a jocului.

Știam deja că muzicienii au fost mereu implicați în evoluția jocurilor din seria „Call Of Duty: Black Ops”, dar acum am aflat că solistul M. Shadows s-a transpus direct în următorul „episod” al aventurii – „Operation Apocalypse Z”. Îl regăsești pe artist în trailerul oficial pe care ți-l lăsăm mai jos, pe la minutul 2.30.

„Operation Apocalypse Z” a apărut pe piața în varianta pentru PlayStation 4 acum două zile, urmând să fie lansat și pe alte platforme în curând.

Americanii au lansat un EP care conține cele patru cântece compuse de ei pentru coloana sonoră a seriei de jocuri „Call Of Duty: Black Ops”, denumirea oficială a materialului fiind „Black Reign”.

Conform publicației Kerrang!, Shadows declara la momentul respectiv că „trupa a simțit nevoia să facă o compilație a acestor piese, în loc să le lase împrăștiate pe platformele de streaming”.

Pe „Black Reign” se regăsesc melodiile „Mad Hatter” („Black Ops 4”), „Carry On” („Black Ops II”), „Not Ready To Die” („Black Ops”) și „Jade Helm” („Black Ops III”).

Foto: Facebook