Rock News

Kirk Hammett și Robert Trujillo vor canta coveruri clasice intr-un concert special la Ontario

Trupa sub numele careia vor concerta cei doi membrii Metallica se numeste The Wedding Band, iar in repertoriu vor fi clasice de la artisti precum AC/DC, Black Sabbath, Billy Idol si altii.

Celor doi li se vor alatura Whitfield Crane (Ugly Kid Joe) si Joey Castillo (fost membru Queens of the Stone Age), iar concertul va avea loc la Cosmopolitan Music Hall din Richmond Hill , Ontario, Canada, pe 26 iulie, anunta blabbermouth.net.

Muzeul Royal Ontario din Toronto va găzdui, în perioada 13 iulie 2019 - 5 ianuarie 2020, expozitia "It's Alive! Classic Horror And Sci-Fi Art From The Kirk Hammett Collection".

Hammett este un colecționar pasionat de postere clasice de filme de groază și science fiction. Această expoziție cuprinde 90 de lucrări care oferă o perspectivă asupra evoluției filmelor de groază și SF și modul în care acestea au influentat societale contemporana. Hammett spune ca aceasta colecție de postere este o sursă de inspirație pentru propria creativitate muzicală. Expoziția include postere de film, precum și chitare electrice de colecție, măști și sculpturi.

Foto: Getty Images/ Guliver.