Rock News

Bring Me The Horizon lansează un cover după piesa „Drone Bomb Me” (Anohni)

Bring Me The Horizon țintesc sus – băieții au decis să îi impresioneze pe fani cu un cover după melodia „Drone Bomb Me” a artistului englez Anohni (Antony Hegarty).

Muzicienii au lansat coverul prin intermediul Spotify, alături de o variantă acustică a unei piese proprii, „mother tongue”.

Cel mai recent album al englezilor de la Bring Me The Horizon„Amo”, a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard UK în săptămâna lansării, cu peste 27.000 de exemplare vândute.

Cu toate astea, în topul Billboard 200„Amo” a ocupat locul al paisprezecelea, cu un număr de vânzări aproape egal cu cel din Marea Britanie – 26.000 de copii.

Materialul discografic a apărut pe piață pe 25 ianuarie prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Rolul de producător a fost împărțit între solistul Oli Sykes și clăparul Jordan Fish.

Noul album BMTH reprezintă o schimbare a stilului abordat de muzicieni, care au trecut de la deathcore spre un sunet mai ușor de digerat, pop-ish. Băieții sunt, parcă, de nerecunoscut, mai ales dacă luăm în considerare piesa „nihilist blues”, pentru care au colaborat cu artista Grimes

Foto: Facebook