Rock News

Santana a început turneul aniversar "Supernatural Now"

Turneul "Supernatural Now" a început pe 22 iunie în Phoenix, Arizona și va fi unul exclusiv nord-american, inchindu-se în august, la New York.

Setlist-ul cuprinde melodii de pe albumul aniversat, "Supernatural", hituri mai vechi, precum și melodii noi, de pe proaspăt lansatul EP "In Search of Mona Lisa". Turneul îi are co-headlineri pe Santana și The Doobie Brothers.

Turneul "Supernatural Now" marcheaza două dintre cele mai importante etape din cariera legendarului chitarist: aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului "Supernatural", câștigător al mai multor Grammy și a 50-a aniversare a reprezentației sale de la Festivalul Woodstock.

Show-ul Santana de la Woodstock, din 1969 a fost unul dintre punctele culminante ale festivalului.

Albumul "Supernatural" a fost un succes imens internațional pentru Santana, în 1999. A dat două single-uri de nr. 1, "Smooth" și "Maria Maria", a vândut peste 30 de milioane de copii în întreaga lume și s-a menținut pentru mult timp în fruntea clasamentelor din mai multe țări. De asemenea, discul a stabilit un record la Premiile Grammy din 2000, câștigând 9 dintre categoriile la care a fost nominalizat, inclusiv "Album Of The Year" și "Record Of The Year."

Santana, Phoenix, June 22, 2019
1. "Soul Sacrifice"
2. "Jin-go-lo-ba"
3. "Evil Ways" / "A Love Supreme"
4. "(Da Le) Yaleo"
5. "Put Your Lights On"
6. "Hope You're Feeling Better"
7. "Voodoo Child"
8. "Black Magic Woman" / "Gypsy Queen"
9. "Oye Como Va"
10. "Breaking Down the Door"
11. "In Search of Mona Lisa"
12. "Maria Maria"
13. "Foo Foo"
14. "Corazón Espinado"
15. "Toussaint L'Ouverture"
Encore
16. "Sentient Sphere"
17. "Are You Ready"
18. "Smooth"
19. "Love, Peace and Happiness"

Foto: Getty Images/ Guliver.