Rock News

King Diamond interpretează o melodie nouă pe scena festivalului Hellfest

Iată cum sună piesa abia lansată live de artist, „Masquerade of Madness”.

King Diamond și-au lansat cea mai nouă piesă live, pe scena festivalului Hellfest. Poți asculta single-ul „Masquerade Of Madness” mai jos, acesta fiind extras, cel mai probabil, de pe albumul planificat pentru anul viitor.

Solistul King Diamond a fost intervievat acum ceva timp de Full Metal Jackie, cei doi folosind această ocazie pentru a discuta despre următorul disc la care Diamond lucrează.

„Viitorul album va fi cu adevărat îngrozitor,” declară King. „Povestea este atât de complexă că nu va putea fi îndesată pe un singur disc. Așa că va trebui să lansăm două. Sunt planificate astfel încât să avem un spectacol potrivit. [...] Următorii trei ani vor fi foarte intenși pentru noi”.

Următorul material discografic semnat King Diamond va aborda subiecte precum lumi paralele și pedepse (a se citi „tortură”).

Solistul a explicat puțin și backgroundul albumului pe care trupa îl va lansa – un azil pentru cei cu afecțiuni mintale, din anii ’20 – exact perioada în care era ok să experimentezi pe oameni înainte de a scoate medicamentele pe piață.

Foto: Guliver/Getty Images