Rock News

Dee Snider feat. Warren DeMartini interpretează live un cover după „Wanted Man” (RATT)

Alături de cei doi au urcat pe scenă numeroși artiști consacrați - Sebastian Bach, Lou Gramm, Kenny Aronoff, Gilby Clarke și James LoMenzo i-au însoțit pe Snider și DeMartini pentru un spectacol de zile mari în Texas.

Trei soliști de renume mondial s-au reunit sub numele de Kings Of Chaos pentru Raliul Republic Of Texas. Dee Snider (ex-Twisted Sister), Sebastian Bach (Skid Row) și Lou Gramm (Foreigner) au fost acompaniați pe scenă de muzicieni numai unu’ și-unu’ – toboșarul Kenny Aronoff (John Fogerty), chitariștii Warren DeMartini (RATT) și Gilby Clarke (Guns N’ Roses), însoțiți de basistul James LoMenzo (Megadeth).

Unul dintre fanii prezenți a imortalizat coverul interpretat de Snider cu susținere din partea lui DeMartini, așa că noi îți lăsăm înregistrarea piesei „Wanted Man” (RATT) mai jos.

La 64 de ani, Dee apare pe scenă cu o energie pe care mulți muzicieni care au jumătate din vârsta lui nu o posedă. Este o plăcere să îl vedem pe solist interacționând cu fanii și umplând scena cu o ușurință remarcabilă. 

Cel mai recent album al lui Snider a apărut pe piață în iulie 2018 prin intermediul casei de discuri Napalm Records, Jamey Jasta (Hatebreed) fiind cel care s-a ocupat de producție.

„Sunt atât de fericit să fac asta,” declara solistul într-un interviu acordat celor de la Distorted Sound despre promovarea albumului „For The Love Of Metal”. „Materialul ăsta mă definește ca o persoană care vrea să simtă că e vitală, că ceea ce face contează. […] Nu am crezut că voi avea parte de așa ceva în faza asta a vieții mele,” a continuat muzicianul.

Foto: Guliver/Getty Images