Rock News

Nick Mason a crezut că Roger Waters a glumit când s-a invitat la unul dintre concertele Saucerful of Secrets

Nick Mason a crezut că fostul coleg de trupa de la Pink Floyd, Roger Waters, a glumit atunci când i-a cerut să îl invite să cânte alături de nouă trupa solo a bateristului.

Grupul lui Nick Mason, Saucerful of Secrets, a finalizat recent primul sau turneu în S.U.A.. Waters a împărțit scenă în timpul spectacolului la Teatrul Beacon din New York, în aprilie, cântând “Set the Controls for the Heart of the Sun”. După interpretare, Waters le-a spus: "Sunați mai bine decât o făceam noi atunci".

Mason a crezut că "Roger a glumit atunci când m-a întrebat dacă poate să cânte o melodie cu noi", a declarat el pentru revista Rolling Stone, după concert. "Mă simt emoționat acum, dar, în general, așa mă simt după majoritatea show-urilor".

Saucerful of Secrets, super-grupul format de bateristul Pink Floyd, Nick Mason, pentru a cânta melodii timpurii ale trupei etalon al progresivului, a susținut concertul de debut la Dingwalls, Londra, în 2018.

Saucerful of Secrets îi mai include pe Gary Kemp de la Spandau Ballet, Lee Harris de la Blockheads, Guy Pratt și Dom Beken, colaborator al claparului Pink Floyd, Rick Wright.

Foto: Getty Images/ Guliver.