Rock News

Def Leppard lucrează deja la material nou pentru următorul album

Phil Collen ne ține la curent cu procesul de înregistrare și oferă o comparație onestă între noul material și cel mai recent disc lansat de trupă.

Chitaristul Phil Collen a vorbit într-un interviu cu Paul Anthony de la Planet Rock despre progresul înregistrat de Def Leppard pentru noul disc de studio. După spusele sale, lucrul la materialul nou a început chiar anul trecut, la fel ca și înregistrările. Băieții s-au apucat de treabă în mijlocul turneului „Hysteria”, nimic ciudat având în vedere că au avut același proces pentru discul „Def Leppard” (2015).

Cu toate astea, treaba a mers mult mai repede la ultimul album, băieții fiind gata cu 12 piese în numai o săptămână. „Totul s-a legat foarte repede,” spune Collen. „Nici măcar nu plănuisem atât de departe. Așa că de data asta cred că va fi ceva diferit. Lucrăm deja la câteva melodii,” a continuat artistul.

Întrebat de Guitar Interactive despre felul în care temele politice discutate de Def Leppard, cu precădere „isteria”, sunt încă relevante astăzi, chitaristul a răspuns că nu s-a produs vreo mare schimbare. „La distanță de 2000 de ani, nimic nu s-a schimbat. Oamenilor le place să se certe, ceea ce este bizar. Cum i-ar putea cuiva plăcea războiul, este dincolo de puterea mea de înțelegere. Este un fel de constantă - este întotdeauna acolo. Natură umană este extrem de ciudată”.

Foto: Guliver/Getty Images