Rock News

„Walk The Sky”, noul album Alter Bridge, va apărea toamna asta

Pentru a promova noul material, băieții vor începe un turneu american în luna septembrie, urmând ca spre sfârșitul anului să vină și prin Europa.

Băieții de la Alter Bridge vor reveni cu noul album de studio pe 18 octombrie, așa că te sfătuim să încercuiești data în calendar. Pe lângă faptul că discul ne oferă o privire de ansamblu asupra trecutului americanilor, la baza tuturor celorlalte 14 melodii sunt idei cu care au venit solistul Myles Kennedy și chitaristul Mike Tremonti.

Cel mai recent album al americanilor, „The Last Hero”, a apărut acum trei ani, deci era cazul să vedem ceva acțiune din partea lor. Despre noul material, Tremonti declara în februarie că nu prea știe cum să îl descrie. „Vreau doar să nu fie la fel ca celelalte. Încercăm să ne reinventăm cu fiecare disc pe care îl lansăm,” a continuat el.

Chitaristul și-a petrecut o mare parte a anului trecut în turneu alături de cealaltă trupă a sa, Tremonti„A Dying Machine”, primul album conceptual al americanilor, a apărut pe piață în luna iunie a anului trecut.

Pe de altă parte, Kennedy a fost ocupat cu un proiect solo despre care probabil ai auzit. Discul „Year Of The Tiger” este primul material solo al lui Myles, acesta explorând diverse zone de inspirație. „Year Of The Tiger” a apărut pe piață în luna martie a anului trecut.

  1. One Life
  2. Wouldn't You Rather
  3. In The Deep
  4. Godspeed
  5. Native Son
  6. Take The Crown
  7. Indoctrination
  8. The Bitter End
  9. Pay No Mind
  10. Forever Falling
  11. Clear Horizon
  12. Walking On The Sky
  13. Tear Us Apart
  14. Dying Light

Foto: Facebook