Rock News

Jeremy Spencer (Five Finger Death Punch) a devenit ofițer de poliție în rezervă

Totuși, muzica rămâne o parte importantă a vieții sale. „Doar pentru că nu mai fac parte din formație, nu înseamnă că am renunțat la muzică,” a declarat muzicianul.

Se pare că, după cele două operații la spate care l-au forțat să se retragă din Five Finger Death Punch, toboșarul Jeremy Spencer a decis să se reprofileze măcar parțial – artistul a devenit ofițer de poliție în rezervă al Departamentului de Poliție din Rockport, Indiana.

Muzicianul nu s-a înrolat direct, ci a urmat un curs de bază al Academiei de Poliție din Indiana. „Experiențele sunt cele importante în viață, așa că nu pot să spun decât că, pentru mine, experiența de trupă a fost incredibilă și următoarea (n.r. de polițist) va fi la fel,” declară Spencer.

Americanul își împarte timpul între Las Vegas și Rockport, conform publicației 14News, din cauză că mai are câteva proiecte de care se ocupă. „Sunt ocupat, am alte proiecte în derulare. Doar pentru că nu mai fac parte din formație, nu înseamnă că am renunțat la muzică,” a completat Jeremy.

Charlie Engen, membru al formațiilor Scale The Summit și Ideology, este cel care i-a ținut locul lui Spencer în turneul nord-american FFDP alături de Breaking Benjamin, încă de la începutul lui noiembrie.

„And Justice For None”, cel de-al șaptelea album de studio Five Finger Death Punch, a debutat pe locul al patrulea în topul Billboard 200. Discul a fost lansat pe 18 mai 2018 și a fost vândut în 71.000 de exemplare până pe 24 mai, 60.000 fiind copii fizice ale acestuia.

Băieții au intrat deja în studio pentru a pune la punct următorul disc. 

Foto: Facebook