Rock News

Bobby Ellsworth (Overkill) renunță la titlul de „legendă” în favoarea relevanței pentru fani

„Blitz” nu vrea ca trupa sa să se culce pe o ureche atâta timp cât consideră că încă trebuie să își dovedească valoarea.

Bobby Ellsworth, solistul americanilor de la Overkill, a declarat într-un interviu acordat celor de la Metal Mayhem ROC că cel mai important lucru este ca el și trupa lui să fie relevanți pentru fanii metal contemporani.

„Nu prea diger chestia asta cu legendele. Prefer să fiu actual în ziua de azi,” declară Ellsworth. „E un compliment foarte frumos – nu mă înțelege greșit, dar, în opinia mea, nu te ajută. Eu consider că suntem tot într-un teritoriu unde avem ceva de dovedit. În felul ăsta, demonstrăm ce putem și ne îmbunătățim. Astfel, nu ai doar un grup de tipi care se culcă pe-o ureche că sunt admirați”. După spusele lui Bobby, trupa nu e la nivelul altora care umplu stadioane întregi – ei umplu cluburi și reușesc să își câștige existența din muzică, dar preferă să rămână ancorați în realitate.

Ultimul album semnat Overkill a apărut pe piață în februarie cu titlul „The Wings Of War”. Poți asculta mai jos întregul interviu acordat de muzician, unde abordează diferența generațională dintre metaliști și impactul tehnologiei asupra procesului de creație al trupei.

Foto: Facebook