România are sânge de rocker

Hard Rock Cafe are sânge de rocker

Hard Rock Café a decis să se alăture campaniei „România are sânge de rocker” – oferind reduceri de 15%, până la sfârșitul anului, tuturor celor care donează sânge anul acesta, în baza carnetului de donator.

„Sprijinul pentru această campanie a venit ca un pas firesc, din mai multe motive. Mai întâi, pentru că la rândul nostru credem cu tărie că e nevoie să se facă cunoscută și înțeleasă nevoia de a dona sânge. Apoi, pentru că de Rock FM ne leagă o lungă și frumoasă prietenie și suntem onorați să răspundem “prezent” și la acest apel”, a declarat Marius Băban, directorul general al restaurantului.

Oricine dorește să se alăture campaniei „România are sânge de rocker” o poate face astfel:

  1. Descarcă aplicația www.donorium.ro/descarca
  2. Introdu invite code-ul morning#glory (cu litere mici)
  3. Programează-te, donează sânge și salvează 2 vieți

Cu ajutorul aplicației Donorium, oamenii se pot programa pentru a dona, pot afla informații utile și sunt notificați ori de câte ori centrele de transfuzii din țară au nevoie de o grupă de sânge specifică. Până în acest moment, 5 centre de transfuzie sanguină din țară sunt partenere în proiect, iar inițiatorii își propun ca până în 2025 să se extindă în toată țara. În doar 5 luni, peste 10.000 de donatori au intrat în comunitatea Donorium și folosesc aplicația.