Rock News

Jon Bon Jovi a primit titlul onorific de Doctor in Muzică de la Universitatea din Pennsylvania

Solistul, în vârstă de 57 de ani, a participat luni (20 mai) la a 263-a ceremonie de inaugurare a Universității, unde a primit doctoratul de onoare, anunta planetrock.com.

Postând fotografii de la ceremonie, îmbrăcat în robă, Jon Bon Jovi a scris: "Este mai bine să fii doctor decât să ai nevoie de un doctor. Vă mulțumim @ uofpenn și felicitări tuturor absolvenților"

Universitatea din Pennsylvania i-a acordat lui Jon Bon Jovi doctoratul de onoare pentru serviciile sale în muzică, cât și pentru activitatea lui filantropică, ca președinte al Fundației Jon Bon Jovi Soul.

Bon Jovi revine la București cu un concert uriaș în iulie 2019, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Trupa BON JOVI va sosi la Bucuresti in formula: Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producatorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat in turneul din 2013. Toti s-au regasit pe scena pentru un set muzical emotionant la introducerea lor in Rock And Roll Hall of Fame si, desigur, inceputul unui an important pentru BON JOVI.

Cu peste 130 de milioane de albume vandute in intreaga lume, un catalog extins de hit-uri si peste 2.800 de concerte realizate in 50 de tari, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, putem spune ca BON JOVI este o formatie extrem de ceruta si ascultata.

Foto: Getty Images/ Guliver.