Rock News

Phil Collen (Def Leppard) despre cui i se datorează succesul albumului "Hysteria"

Revista Guitar Interactive a realizat un interviu cu chitaristul Def Leppard, Phil Collen, în timpul turneului aniversar "Hysteria" din 2018 al trupei.

Întrebat despre felul în care temele politice discutate de Def Leppard cu privire la "isterie" sunt încă relevante astăzi, chitaristul a răspuns:

"La distanță de 2000 de ani, nimic nu s-a schimbat. Oamenilor le place să se certe, ceea ce este bizar. Cum i-ar putea cuiva plăcea războiul, este dincolo de puterea mea de înțelegere. Este un fel de constanța - este întotdeauna acolo. Natură umană este extrem de ciudată".

Întrebat de procesul de înregistrare pentru "Hysteria", Phil Collen l-a indicat pe cel căruia i se datorează succesul acestui album:

Phil: "Am fost foarte norocoși, am avut oameni extraordinari în jurul nostru, mai ales [producătorul] [Robert] Mutt Lange. Este o sursă de inspirație să-ți fie în jur.
(...)
"Pe întregul album, el ne-a învățat cum să cântăm și să compunem. Credeam că suntem o trupa ok, eram o trupa bună, dar el ne-a făcut extraordinari. Merită toată recunoștința".

Foto: Getty Images/ Guliver.