Rock News

Daron Malakian vorbește de motivele pentru care System Of a Down nu va scoate albumul promis

Chitaristul System Of a Down, Daron Malakian, spune că "diferențele creative" dintre solistul Serj Tankian și restul trupei sunt motivul blocării înregistrarii albumului de revenire al trupei. Ultimele discuri lansate de System Of a Down sunt "Mezmerize" și "Hypnotize", în 2005.

Vara trecută, Malakian l-a acuzat public pe Tankian că nu a vrea să înregistreze, iar Tankian a răspuns că problemele creative și financiare cu Malakian au dus la un impas. Într-un mesaj pe Facebook, Tankian a scris că Malakian a vrut să controleze procesul creativ al System Of a Down, să ia mai mult din bani și să fie singurul membru al trupei care să vorbească cu presă.

Daron, care a reactivat anul trecut cealalată trupa a sa, Scars On Broadway, a declarat recent într-un nou interviu pentru podcastul "Talk Is Jericho" că Serj Tankian și restul System Of a Down nu au reușit să ajungă la un acord cu privire la modul în care trebuie să facă înregistrări noi.

În ciuda diferențelor lor creative, Daron insistă asupra faptului că nu există ranchiună între Serj Tankian și ceilalți membri ai System Of a Down.

Foto: Getty Images/ Guliver.