Rock News

New Years Day: Cover acustic după „Fucking Hostile” (Pantera)

Ascultă cele două variante de cover făcute de americani și alege-o pe cea potrivită pentru tine - este o bătălie între acustic și electronic. Ție care îți place mai mult?

Solista Ash Costello a fost probabil cufundată într-o oală cu talent la botez în loc de tradiționala cristelniță, având în vedere incredibila versatilitate muzicală de care dispune. De data asta, trupa sa, New Years Day, ne surprinde cu o interpretare live a melodiei „Fucking Hostile”, din repertoriul formației Pantera. Iată mai jos filmarea din studiourile postului de radio Z93.

Americanii au inclus deja o variantă electronică a coverului pe EP-ul lansat de formație anul trecut – „Diary Of A Creep”. Acesta include alte patru coveruri după melodii consacrate – „Bizarre Love Triangle” (New Order), „Crawling” (Linkin Park), „Only Happy When It Rains” (Garbage) și „Don’t Speak” (No Doubt) – dar și o melodie originală – „Disgust Me”.

Ultimul disc semnat New Years Day„Unbreakable”, a apărut pe piață luna trecută, fiind un album de nota 8 dacă e să ne luăm după review-ul făcut de Metal Wani.

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/Os1ejkBeEwo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Foto: Guliver/Getty Images