Rock News

David Coverdale este fericit să vădă Def Leppard, în sfârșit, inclusă în Rock Hall

David Coverdale, solistul Whitesnake a declarat pentru publicația Cleveland Scene că a fost încântat să-i vădă pe prietenii săi de la Def Leppard, în cele din urmă, incluși în Rock And Roll Hall of Fame anul acesta.

"Îi cunosc de când au început", a povestit Coverdale. Sunt din North Yorkshire, iar eu sunt din South Yorkshire. Dacă nu îi susții pe amicii tăi din Yorkshire, există un loc special în iad pentru tine. [Solistul] Joe [Elliott] și cu mine ținem legătură în fiecare zi. Dacă mama lui vede meme-urile murdare pe care mi le trimite, ar fi extrem de jenată, dar am jurat să păstrez secretul. Suntem prieteni buni. Anul trecut, am plecat în turneu cu Foreigner și Joe și băieții cu Journey. Am avut un public extraordinar. Nimic nu-mi place mai mult decât să văd oamenii de care îmi pasă că sunt bine".

Whitesnake și Def Leppard au concertat în Marea Britanie în toamna anului 2015.

In prezent, Whitesnake se afla in turrneul pentru promovarea viitorului album, "Flesh & Blood", care va avea lansarea pe 10 mai. Discul îi va urma lui „Forevermore” (2011), ultimul album cu material original al americanilor. Băieții au mai lansat și un disc ce conține piese reinterpretate ale Deep Purple din perioada în care solistul David Coverdale a făcut parte din grup – „The Purple Album” (2015).

Whitesnake revin în România pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din București în cadrul turneului mondial „Flesh & Blood”.

Foto; Getty Images/ Guliver.