Rock News

Videoclip nou marca Three Days Grace pentru piesa „Right Left Wrong”

Iată cu câte piese dețin canadienii recordul pentru cele mai multe melodii pe primul loc în Billboard Mainstream Rock Songs.

Canadienii de la Three Days Grace au revenit cu un videoclip regizat de Randy Edwards pentru piesa „Right Left Wrong”. Cântecul este extras de pe cel de-al șaselea album de studio al trupei, „Outsider”, apărut pe piață în luna martie 2018.

„Ceea ce nu s-a schimbat de-a lungul timpului la noi,” spune toboșarul Neil Anderson, „este faptul că scriem piese despre lucruri reale, din viețile noastre, sau ne inspirăm din viețile oamenilor care ne sunt apropiați. Melodiile sunt observații asupra vieții reale”. Cu o gândire ca asta, nu e de mirare că formația creează o conexiune cu fanii. Anderson mai spune că „fanii s-au atașat de abordarea noastră și e lucru mare să reușești să pui în cuvinte ceea ce gândesc alți oameni”.

Trupa a ajuns pe prima poziție în topul Billboard Mainstream Rock Songs pentru a cincisprezecea oară cu piesa „Right Left Wrong”. Cu atâtea melodii ajunse pe primul loc, canadienii au reușit să îi depășească pe Van Halen și Shinedown, care au câte 13. În acest moment, Three Days Grace dețin recordul.

Printre cântecele aflate pe locul întâi, de-a lungul timpului, se numără „Just Like You” (Three Days Grace, 2003), „Animal I Have Become” (One-X, 2006), „Never Too Late” (One-X, 2006), „The Good Life” (Life Starts Now, 2009), „World So Cold” (Life Starts Now, 2009),  „Chalk Outline” (Transit Of Venus, 2012) și „Misery Loves My Company” (Transit Of Venus, 2012). Și, clar nu putem să uităm de imnul tuturor emo-kizilor de acum mai mult de 10 ani, „Pain” (One-X, 2006).

De asemenea, canadienii au avut cinci albume în top 5 al Billboard 200, două ocupând chiar prima poziție: „Transit Of Venus” (2012) și „Human” (2015).

Foto: Facebook