Rock News

Killswitch Engage vor reveni cu un album în toamnă

Pentru solistul Jesse Leach, ultimul album a constituit „cel mai dificil proces cu care s-a confruntat vreodată”. Iată care sunt motivele.

Killswitch Engage ne dau veștile pe care le așteptam cu toții plini de nerăbdare – noul album al formației va apărea pe piață toamna asta. Casele de discuri care se ocupă de lansare sunt Metal Blade Records în SUA și Sony Music Entertainment în restul lumii. Fostul solist al americanilor, Howard Jones, a contribuit la una dintre piese.

„Cred că albumul are câte ceva care să mulțumească pe oricine este fan al muzicii lansate de Killswitch Engage până acum,” declară solistul Jesse Leach. „Eu personal m-am axat pe o direcție mai heavy, dar vom vedea cum sună întreg albumul atunci când va fi gata”.

Cântărețul completează declarația asta spunând că ultimul album a constituit „cel mai dificil proces cu care s-a confruntat vreodată, mai greu decât orice alt disc”. „Cantitatea incredibilă de material, operația mea de corzi vocale, depresia, anxietatea, toate au contribuit,” adaugă el.

Foto: Facebook