Rock News

Rammstein a dezvăluit coperta şi tracklist-ul noului album

Rammstein, cea mai bine vândută trupă germană la nivel global, a dezvăluit noi detalii despre cel de-al șaptelea album de studio pe care urmează să îl lanseze pe 17 mai – coperta si tracklistul noului material.

Albumul, intitulat "Rammstein", va conține, asa cum trupa ne-a obișnuit de la toate materialele precedente, 11 piese: Deutschland, Radio, Zeig Dich, Ausländer, Sex, Puppe, Was Ich Liebe, Diamant, Weit Weg, Tattoo și Hallomann.

"Rammstein" este disponibil pentru pre-comandă, în format fizic și digital, aici.

Revenirea multașteptată a trupei cu anunțul noului album și lansarea primului single a reprezentat un succes triumfător. Deutschland este cel de-al doilea #1 Rammstein după Pussy, primul single extras de pe albumul din 2009, și a doborât recordul celui mai vizualizat videoclip în limba germană.

La nici 20 de ore după ce a fost lansat, videoclipul epic, de 9 minute, regizat de Specter Berlin, ce a stârnit numeroase controverse, a depășit 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Trei săptămâni mai târziu Deutschland a depășit 36 de milioane de vizualizări.

Săptamâna aceasta, fanii trupei au primit noi indicii despre albumul care se va lansa peste o lună, întrucât Rammstein a postat teasere de câteva secunde pentru 9 din cele 11 piesele de pe noul material:



Richard Kruspe, chitaristul Rammstein, a declarat că noul album va fi „mai bogat din punct de vedere al armoniilor şi melodicităţii" și va fi însoțit de cinci videoclipuri, „Deutschland" fiind primul dintre ele.

Începând cu luna mai, Rammstein va începe promovarea noului material în cadrul unui turneu de european, performând pe stadioane pentru prima dată în istoria trupei.
Fondată în 1994, la Berlin, Rammstein și-a câștigat renumele uneia dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume.