Rock News

David Ellefson: noul album Megadeth, în 2020

David Ellefson spune că fanii probabil trebuie să aștepte până la începutul lui 2020 pentru a auzi un nou album de studio Megadeth.

Megadeth nu a mai lansat nicio melodie de la "Dystopia" din 2016, album cu care a câștigat un premiu Grammy pentru "Best Metal Performance" la ceremonia din 2017.

Întrebat de un post de radio american despre o actualizare a sesiunilor de înregistrare pentru următorul disc, Ellefson a spus că intenția a fost ca 2018 să fie dedicat unui nou album.

"Probabil cea mai mare provocare este ca noi nu locuim în aceleași orașe - Kiko [Loureiro, chitară] și Dirk [Verbeuren, tobe] sunt în LA, eu sunt în Scottsdale, Dave în Nashville. Nashville este un fel de centru creativ al operațiunii noastre, unde repetăm și facem totul".

Bassistul a continuat: "Desigur, intenționăm să facem turneul Ozzy [Osbourne] - Megadeth, iar acum că a fost amânat pentru anul viitor, într-un fel, probabil deschide o fereastră pentru noi [să lucreze la noi înregistrari]. (...) Deci, în acest caz, cândva probabil la începutul anului 2020 mă gândesc că va fi timpul ca albumul să fie pregătit de lansare".

Foto: Getty Images/ Guliver.