Rock News

Vince Neil vorbește despre cum a trecut peste moartea fiicei, Skylar

Solistul Motley Crue, Vince Neil, a vorbit într-un interviu recent cu loudersound.com despre cum a crescut în Compton, dependența de golf și actele caritabile.

Întrebat cum a reușit să treacă pesste moartea fiicei Skylar, în 1995, Neil a povestit:

"Mi-a luat ani. Am fost în dezintoxicare de opt ori în primul an. M-am dus în Palm Springs, California și am jucat golf de unul singur de două ori pe zi, în fiecare zi. Apoi m-am internat la Betty Ford (clinică de dezintoxicare), lăsând toate cluburile, hainele și toate lucrurile în urmă.

Trei zile mai târziu m-am întors la hotel, dezintoxicarea nu a mers, dar modul cum jucam golf se îmbunătățea. Am dormit cu păturica ei un an și jumătate. Făcând acte de caritate, semnand cecuri, m-a ajutat cu adevărat să îmi revin".

Născut în California la 8 februarie 1961, vocalul Vincent Neil Wharton a fost ultimul membru care s-a alăturat Mötley Crüe, în 1981. Trei ani mai târziu, în perioada de vârf a grupului, Neil a fost închis 18 zile pentru omor, fiind implicat într-un accident rutier în care pasagerul din dreapta sa, bateristul Hanoi Rocks, Nicholas 'Razzle' Dingley, și-a pierdut viața.

Concediat de trupa în februarie 1992, el s-a lansat într-o carieră solo, apoi a revenit cinci ani mai târziu pentru ceea ce a părut un ultim concert, care să transformat într-un ultim deceniu.

Foto: Getty Images/ Guliver.