Rock News

Coloana sonoră a serialului „Urzeala tronurilor” sună bestial interpretată cu 16 chitare

Dacă tot am intrat în febra serialului odată cu premiera noului sezon, noi zicem să ne mutăm cu totul în universul ăsta.

După cum știu toți fanii, primul episod al ultimului sezon din „Urzeala Tronurilor” („Game Of Thrones”) a apărut azi-noapte, iar noi, bineînțeles, am simțit nevoia să sărbătorim cumva ocazia asta. După o simplă căutare de vești despre asta (deloc obsesivă, promitem), un cover al coloanei sonore ne-a atras atenția prin intermediul celor de la Metal Sucks.

Ce e special la coverul ăsta? Este interpretat la 16 (da, ai înțeles bine, ȘAISPREZECE) chitare și sună absolut divin.

Cel de-al optulea și ultimul sezon al serialului cuprinde şase episoade, fiecare cu o durată diferită, iar în România a debutat la ora 4.00 pe HBO, fiind, însă, reluat în seara asta de la ora 20.00, pe același post TV. Ultimul episod va fi difuzat pe 19 mai, iar pe 26 mai va fi lansat filmul „Game of Thrones: The Last Watch”.

Deși nu avem prea multe detalii despre sezonul ăsta, la premiera de gală din New York, actorul care îl joacă pe Euron Greyjoy, Pilou Asbaek a declarat: „Sunt, probabil, singurul personaj cu un final fericit”. 

Serialul al cărui prim episod a fost lansat în urmă cu opt ani a primit până în prezent 132 de nominalizări la premiile Emmy şi 47 de trofee.