Rock News

Ciprian Muntele se alătură echipei Rock FM

Ciprian Muntele, cu ani buni de experiență în jurnalism și programe radio, se alătură echipei Rock FM, preluând tronsonul 10:00-13:00. Ciprian Muntele va putea fi ascultat la Rock FM în fiecare zi a săptămânii lucrătoare, de luni până vineri, în cadrul programului "Rockaholic", începând cu 15 aprilie.

Ciprian Muntele: “S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple. Pentru momentul ăsta al vieții mele, simt că venirea mea la Rock FM e cel mai bun lucru pe care îl puteam trăi acum, care să presupună existența mea într-un radio din FM-ul românesc. Și eu sper că e un lucru bun nu doar pentru mine, ci și pentru Rock FM, că n-am venit aici de capul meu, doar pentru că aveam eu nevoie de schimbarea asta, ci și în urma faptului că niște oameni au încredere în mine. Adică avem de gând să facem multă treabă împreună de aici înainte”.

Cristian Hrubaru, director de programe Rock FM: "Suntem bucuroși să îl avem alături pe Ciprian Muntele, cu aerul lui proaspăt și umorul fin. În plus, este singurul viitor posesor de alpaca din FM-ul românesc. Mă bucur, avem cea mai tare echipa!”

Grila Rock FM din timpul săptămânii rămâne neschimbată. Dimineața va treziți alături de Răzvan Exarhu, la "Morning Glory", după 13:00, Lucian Boariu va prezintă "Rock This Way", pentru ca drive-time-ul să îl petreceți alături de Cristian Hrubaru la "Rock Driver".

Week-end-urile vor fi și mai rock acum, Alin Dincă intră pe tronsonul 12:00-16:00, pentru ca apoi microfonul să fie preluat de Claudiu Cîrţînă, între 16:00 și 20:00.

Pe Adi Despot și Hefe, Cristi Dumitrașcu și pe Berti Barbera îi auziți la emisiunile specializate, seara de la ora 19:00. "Folk bun" cu Cristi Dumitrașcu este în fiecare seară de luni, Berti Barbera va aduce un strop de blues, la "Blues Drop", în fiecare marți, iar Adi Despot și Hefe va așteaptă miercurea la "Playground", cu muzici tari și interviuri spumoase.