Rock News

Fleshgod Apocalypse revin cu videoclipul melodiei „Carnivorous Lamb”

Ascultă cea de-a doua piesă lansată de pe cel mai nou album al metaliștilor. Până la urmă, trebuie să ne satisfacem setea de nou cu ceva - până pe 24 mai adică.

Fleshgod Apocalypse au lansat videoclipul melodiei „Carnivorous Lamb”, piesa fiind extrasă de pe albumul pe care italienii urmează să îl lanseze anul ăsta. „Veleno”, discul plănuit de băieți, va apărea pe piață la data de 24 mai prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Acesta a fost mixat și masterizat de Jacob Hansen, care a mai colaborat cu Volbeat și The Black Dahlia Murder.

Clipul pentru „Carnivorous Lamb” apare după ce băieții ne-au încântat deja cu acela al melodiei „Sugar”, luna trecută.

„Acum puteți să gustați un pic din noul nostru album, Veleno,” spune solistul/toboșarul/chitaristul Francesco Paoli. „Nu putem descrie cât de entuziasmați suntem și cât de mult am așteptat momentul ăsta. Ceea ce puteți vedea este ceva construit în decursul a trei ani, pentru care am plătit cu transpirație, emoții intense și pentru care am depășit obstacole incredibile. Am dovedit că suntem mai puternici ca niciodată, fără compromisuri, ridicând ștacheta cât de sus am putut. Albumul este cel puțin masiv. Fiecare piesă este unică, are literalmente o viață proprie. Abia aștept să auziți restul…”

Acesta este primul disc înregistrat în ultimii 10 ani de Fleshgod Apocalypse cu Francesco Paoli ca solist, după „Oracles” (2009).

Iată și lista de piese a albumului „Veleno”:

  1. Fury
  2. Carnivorous Lamb
  3. Sugar
  4. The Praying Mantis Strategy
  5. Monnalisa
  6. Worship And Forget
  7. Absinthe
  8. Pissing On The Score
  9. The Day We'll Be Gone
  10. Embrace The Oblivion
  11. Veleno

Piese bonus:

  1. Reise, Reise (cover după Rammstein
  2. The Forsaking 

Foto: Facebook