Rock News

Dee Snider: Spectacol de senzație în São Paulo

În ciuda vârstei, Snider a oferit un spectacol ce merită vizionat. Deși nu avem posibilitatea să îl vedem live, putem să ne bucurăm de înregistrările astea.

Fostul solist Twisted SisterDee Snider, a susținut un concert în São Paulo, Brazilia, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai nou album al său, „For The Love Of Metal”. Unul dintre fanii prezenți a imortalizat momentul, iar noi îți lăsăm înregistrările mai jos. Discul  a apărut pe piață în iulie 2018 prin intermediul casei de discuri Napalm Records, Jamey Jasta (Hatebreed) fiind cel care s-a ocupat de producție.

La 64 de ani, Snider apare pe scenă cu o energie pe care mulți muzicieni care au jumătate din vârsta lui nu o posedă. Îți recomandăm să urmărești fiecare dintre clipurile de mai jos: pe lângă faptul că piesele sună la fel de bine live precum în varianta de studio, este o plăcere să îl vedem pe Dee interacționând cu fanii și umplând scena cu o ușurință remarcabilă. 

„Sunt atât de fericit să fac asta,” declara Snider într-un interviu acordat celor de la Distorted Sound despre promovarea albumului. „Materialul ăsta mă definește ca o persoană care vrea să simtă că e vitală, că ceea ce face contează. Sunt extrem de fericit. Am crezut că nu exista un asemenea loc în muzică pentru mine. Am făcut spectacole pe Broadway, am apărut la TV, în filme, mi-am găsit locul în alte părți, dar prima mea iubire a fost muzica metal și să fac asta acum… Soția mea spune că nu m-a mai văzut atât de fericit de multă vreme, iar eu sunt mereu fericit. Mi-a zis că sunt bucuros precum un copil. E o nebunie. Nu am crezut că voi avea parte de așa ceva în faza asta a vieții mele,” a continuat solistul.

Printre contribuitorii albumului „For The Love Of Metal” se regăsesc Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind & Nick Bellmore (Toxic Holocaust) și Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow).

Albumul lui Snider conține următoarele melodii:

  1. Lies Are A Business
  2. Tomorrow's No Concern
  3. I Am The Hurricane
  4. American Made
  5. Roll Over You
  6. I'm Ready
  7. Running Mazes
  8. Mask
  9. Become The Storm
  10. The Hardest Way
  11. Dead Hearts (Love Thy Enemy)
  12. For The Love Of Metal

Foto: Facebook