Rock News

Iată ce plănuiește King Diamond pentru următoarele două discuri

„Viitorul album va fi cu adevărat îngrozitor,” declară solistul. De altfel, povestea nu poate fi spusă prin intermediul unui singur material discografic, așa că urmează chiar două.

King Diamond a fost intervievat weekendul ăsta de Full Metal Jackie, cei doi folosindu-se de ocazie pentru a discuta despre ce s-a întâmplat în viața personală a artistului de la lansarea ultimului său album, dar și despre următorul disc la care Diamond lucrează.

„Viitorul album va fi cu adevărat îngrozitor,” declară King. „Povestea este atât de complexă că nu va putea fi îndesată pe un singur disc. Așa că va trebui să lansâm două. Sunt planificate astfel încât să avem un spectacol potrivit. [...] Următorii trei ani vor fi foarte intenși pentru noi”.

Următorul material discografic al lui King va aborda subiecte precum lumi paralele și pedepse (mai degrabă tortură).

Cât despre viața sa personală, artistul spune că este extaziat să trăiască viața alături de fiul lui de doi ani. Cu toate astea, muzicianul completează că viața sa personală nu o afectează pe cea profesională. „Poveștile pe care le voi lansa și stilul muzical care vă așteaptă sunt în totalitate King Diamond”.

Solistul a explicat puțin și backgroundul albumului pe care îl va lansa – un azil pentru cei cu afecțiuni mintale, din anii ’20 – exact perioada în care era ok să experimentezi pe oameni înainte de a scoate medicamentele pe piață.

King Diamond a obținut o nominalizare la premiile Grammy la secțiunea „Cea Mai Bună Interpretare Metal” pentru melodia „Never Ending Hill” extrasă de pe discul „Give Me Your Soul…Please” (2007).

Foto: Facebook