Rock News

Emigrate (feat. Richard Z. Kruspe - Rammstein) lansează videoclipul piesei „War”

Acesta este cel de-al treilea videoclip lansat de băieți pentru piesele de pe ultimul album.

Emigrate revin cu un videoclip incredibil regizat de David Gesslbauer pentru melodia „War”. Piesa este extrasă de pe cel de-al treilea disc de studio lansat de băieți, „A Million Degrees”, care a apărut în noiembrie 2018. La album au contribuit Till Lindemann (Rammstein) și Benjamin Kowalewicz (Billy Talent).

Trupa îi are ca membri pe chitaristul Rammstein, Richard Z. Kruspe, în rolurile de solist și chitarist principal, alături de chitaristul Olsen Involtini, basistul Arnaud Giroux și toboșarul Mikko Sirén.

Emigrate au debutat în 2007 cu discul care poartă numele formației. Albumul a ajuns în Top 10 în Germania, iar una dintre piesele extrase de pe el, „My World”, a fost inclus pe coloana sonoră a unuia dintre filmele „Experiment fatal” („Resident Evil”). La următorul lor material discografic, apărut în 2014, „Silent So Long”, au contribuit nume mari ale industriei, precum Marilyn MansonJonathan DavisPeaches și Lemmy.

Emigrate au mai împărtășit cu fanii două videoclipuri atașate noului disc, acelea ale pieselor „1234” și „A Million Degrees”.

Foto: Facebook