Rock News

Kelly Clarkson interpretează un cover după piesa „I Don't Want To Miss A Thing” (Aerosmith)

Iată cum sună varianta pop-ish a uneia dintre cele mai cunoscute balade rock.

Solista pop Kelly Clarkson a decis să își extindă repertoriul, așa că a interpretat un cover după cel mai cunoscut single Aerosmith, „I Don't Want To Miss A Thing”. Artista a cântat melodia în concertul pe care l-a susținut în Baltimore, ca parte a turneului ei actual, „Meaning Of Life”.

Cu toate că piesa este cea care a consacrat Aerosmith în mințile noastre, „I Don't Want To Miss A Thing” nu a fost compusă de americani. Compozitoarea cântecului, Diane Warren, a declarat pentru Wilkes Barre Times-Leader că a scris melodia pentru coloana sonoră a filmului „Armageddon - Sfârșitul lumii?” (1998), inspirată fiind de ceva ce a spus James Brolin despre Barbra Streisand – ca nu ar vrea să se culce pentru că i-ar fi dor de ea.

Chitaristul Joe Perry a declarat că piesa a ajuns să fie cântată de ei numai pentru că nu au avut timp să se ocupe personal de compoziție. „Eram în turneu, așa că ne-au adus să vedem filmul și ne-au spus «Ăsta e cântecul. Aici se încadrează în film. Puteți să îl cântați dacă vreți.» După trei zile, eram deja în studio”.

Foto: Facebook