Rock News

Greta Van Fleet ocupă prima poziție a clasamentului Billboard Mainstream Rock Songs cu piesa „You're The One”

Hai să asculți cea de-a patra melodie a artiștilor care a ocupat primul loc în acest top.

„You’re The One”, cel mai recent single lansat de americanii de la Greta Van Fleet, a ajuns pe prima poziție în clasamentul Billboard Mainstream Rock Songs. Acesta este cel de-al patrulea cântec al formației care ocupă primul loc, celelalte trei fiind „Highway Tune” (cinci săptămâni), „Safari Song” (trei săptămâni) și „When The Curtain Falls” (o săptămână).

Conform basistului Sam Kiszka, el și colegii săi de trupă au început să pună pe hârtie idei pentru un nou disc. Artistul ne asigură într-un interviu acordat publicației Heavy că cel de-al doilea LP al formației va apărea până la finele anului, un proiect ambițios având în vedere că „Anthem Of The Peaceful Army” abia a apărut, în 2018.

„Vom face tot ceea ce știm mai bine,” spune Sam. „Vom face muzica pe care ne dorim să o auzim și vom crește din punct de vedere muzical. Lucrăm la multe lucruri interesante și este senzațional. Explorăm zone prin care nu ne-am mai aventurat până acum – la propriu și la figurat”. Basistul completează că turneul mondial reprezintă una dintre sursele de inspirație pentru disc, băieții având ocazia să vadă  Japonia și Australia și să dobândească experiență globală.

Cel mai recent album Greta Van Fleet„Anthem Of The Peaceful Army”, a ocupat poziția a treia în topul Billboard 200 în săptămâna de debut, cu 87.000 de exemplare vândute. De asemenea, formația a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard Artist 100 și în clasamentul Billboard Rock.

Trupa a primit, anul ăsta, patru nominalizări la premiile Grammy, pentru categoriile „Cel Mai Bun Album Rock”„Cel Mai Bun Single Rock”„Cea Mai Bună Apariție Rock” și „Cel Mai Bun Artist Lansat Recent”. Băieții au și câștigat la secțiunea „Cel Mai Bun Album Rock” cu EP-ul „From the Fires” (2017).

Foto: Facebook