Rock News

Doug Aldrich este de părere că Dio nu ar fi fost împăcat cu holograma

Fostul chitarist al grupului Dio, Doug Aldrich, spune că, cel mai probabil, lui Ronnie James Dio nu i-ar fi plăcut faptul că o versiune holografică a sa este pregătită pentru un turneu mondial.

Fostul vocalist Black Sabbath și Rainbow, care a murit în 2010 la vârsta de 67 de ani, este acum in varianta de holograma în tuneu, iar reprezentarea sa tridimensională este susținută de membrii formației sale, Dio.

Aldrich, care a fost în trupa Dio între 2002 și 2006, a declarat pentru XS Rock: "M-aș duce să-l văd pentru a-i susține pe băieți, dar pot să vă spun că lui Ronnie probabil că nu i-ar fi plăcut acest lucru. Probabil că ar fi spus ceva de genul "Nu este ce am semnat". O hologramă? Nu este chiar cine și-ar fi dorit să fie. Mă gândesc, știti, că Wendy [Dio] [soția și managerul lui Ronnie] s-a gândit și a decis că Ronnie ar fi ok cu asta. Dar l-am cunoscut pe Ronnie destul de bine pentru a ști că el era foarte special și că ar fi preferat să fie lăsat să moară și să fie lăsat în pace".

Holograma lui Dio a fost creată de o companie numită Eyeillusion și a debutat la festivalul Wacken Open Air în august 2016, în fața a peste 75.000 de fani.

Foto: Getty Images/ Guliver.